Βλέπετε 1–9 από 22 αποτελέσματα

Best

Μία μοντέρνα, κομψή & με μίνιμαλ αέρα καρέκλα για να ολοκληρώσετε με στυλ το χώρο της τραπεζαρίας σας. Ο λειτουργικός σχεδιασμός της προσφέρει άριστη στήριξη στην πλάτη και απόλυτη άνεση στο κάθισμα. Βιώστε την απόλυτη αίσθηση ξεκούρασης και απολαύστε ατέλειωτες ώρες χαλάρωσης, χάρη στην καρέκλα Best.

Fargo

Η καρέκλα Fargo μπορεί να προσφέρει την απόλυτη άνεση με στυλ. Εκπέμπει μια κλασική αίσθηση περασμένων ετών, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του σήμερα. Διαθέτει έντονες καμπύλες και σχεδιαστική καθαρότητα που χαρίζει τον κατάλληλο τόνο οικειότητας στον χώρο που θα την κερδίσει.

Idea

Οι καρέκλες αποτελούν αναπόσπαστο έπιπλο σε κάθε χώρο και στιγμή της καθημερινότητας μας. Αν αναλογιστούμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν και πόσο δεδομένες τις θεωρούμε θα κατανοήσουμε πόσο σημαντική είναι η διαδικασία για την επιλογή τους! Η καρέκλα Idea έχει την ιδιότητα να εναρμονίζεται ιδανικά με τα περιβάλλον και το στυλ κάθε χώρου που έχει επιλέξει να την υιοθετήσει. Προσφέρει αδιαπραγμάτευτο στυλ, χωρίς να απαρνιέται τον πρακτικό χαρακτήρα της & υπόσχεται να αποτελέσει το ιδανικό μέσο για να απολαμβάνετε κάθε σας γεύμα, εφόσον την επιλέξετε για την τραπεζαρία σας. Αναδείξτε το εκλεκτικό σας γούστο επιλέγοντας να πλαισιώσετε την τραπεζαρία σας ή μία αδιαμόρφωτη γωνιά του σπιτιού, με μία κομψή καρέκλα με μπράτσα. Η καρέκλα Idea κατασκευάζεται από μασίφ σκελετό ξύλου με γνώμονα την άνεση, το στυλ και την ποιότητα. Πρόκειται για μία ξεχωριστή πρόταση που δημιουργεί αίσθηση ζεστασιάς και θαλπωρής στο χώρο που θα επιλέξει να την φιλοξενήσει!