Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία επίπλων IN STYLE Διαμαντόπουλος δραστηριοποιείται στον χώρο των επίπλων από το 1960. Ο Νίκος Διαμαντόπουλος, επιπλοποιός στο επάγγελμα, ξεκίνησε την κατασκευή χειροποίητων επίπλων ενώ από το 1990 άρχισε να λειτουργεί το πρώτο φυσικό κατάστημα λιανικής πώλησης, με την αμέριστη στήριξη της συζύγου του Μαρίας.

Στη συνέχεια τα παιδιά τους Κατερίνα, Παναγιώτης και Βασίλης ανέλαβαν ενεργό ρόλο και όλοι μαζί, με μεράκι και αγάπη για το έπιπλο, έκαναν γνωστό στην πόλη των Πατρών το ανανεωμένο κατάστημα επίπλων με την ονομασία IN STYLE Διαμαντόπουλος.

Νοιαζόμαστε καθημερινά όχι μόνο για τα έπιπλα, αλλά και για τους πελάτες μας, αφού κύριο μέλημά μας είναι να δημιουργήσουμε τις συνθήκες άνεσης στο σπίτι σας και να μείνετε απολύτως ευχαριστημένοι.

Η καθημερινή και προσωπική επαφή με το κόσμο που μας εμπιστεύεται είναι η μεγαλύτερη εγγύηση για την αγορά και παράδοση των προϊόντων που μας παραγγέλνει, καθώς επίσης η ασφάλεια και η σιγουριά που παρέχουμε με το after sales service.

Η καλύτερη διαφήμιση είστε όλοι εσείς που μας στηρίζετε αυτά τα χρόνια και σας οφείλουμε από καρδιάς, ένα μεγάλο Ευχαριστώ.

Το κατάστημά μας