Βλέπετε 1–9 από 14 αποτελέσματα

Armani

2.250,00 
Γωνιακός καναπές ARMANI κατασκευασμένος από μασίφ οξιά σκελετά. Τα μαξιλάρια της πλάτης ανοίγουν απελευθερώνοντας χώρο στο κάθισμα για μεγαλύτερη άνεση και αναπαυτικότητα.  

Balance

1.900,00 
Γωνιακός καναπές BALANCE .Υψηλής ποιότητας και άνεσης. Κατασκευασμένος από μασίφ οξιά σκελετά.  

Beluga

1.850,00 
Γωνιακός καναπές BELUGA.Χειροποίητο σαλόνι κατασκευασμένο από ξύλο οξιάς .Δυνατότητα επιλογής των διαστάσεων και των υφασμάτων. Μια εξαιρετική επιλογή άνεσης και ποιότητας για το καθιστικό σας.    

El-greco

1.550,00 
Ο υψηλής ποιότητας γωνιακός καναπές El Greco, με ξεχωριστό design, κατασκευάζεται με δίχρωμες επιλογές υφασμάτων ώστε να ταιριάζει απόλυτα στο εσωτερικό κάθε χώρου. Τα καθίσματά του αποτελούνται από πούπουλο και σιλικόνη, χαρίζοντάς σας τέλεια αίσθηση.        

Ergo

1.350,00 
Γωνιακός καναπές ERGO.Καναπές εργονομικού σχεδιασμού, σε γωνιακή διαμόρφωση, ικανός να ταιριάζει με οποιαδήποτε διακόσμηση στο χώρο. Δυνατότητα επιλογής διαστάσεων και υφασμάτων,    

Gusto

1.550,00 
Γωνιακός καναπές GUSTO.Εντυπωσιακός γωνιακός καναπές, φτιαγμένος ιδανικά, για να προσφέρει άνεση και ξεκούραση. Δυνατότητα επιλογής σε διαστάσεις και υφάσματα.  

Lumina

1.550,00 
Γωνιακός καναπές LUMINA.Κομψός γωνιακός καναπές, ο LUMINA χαρακτηρίζεται από την ξύλινη λεπτομέρεια στα πόδια και το μπράτσο του, όσο και από την ιδιαίτερη ραφή στα μαξιλάρια.

New

1.500,00 
Γωνιακός καναπές NEW.Εντυπωσιακός γωνιακός καναπές, σχεδιασμένος για να παντρεύει άνεση με λειτουργικότητα.  

Nostos

1.900,00 
Γωνιακός καναπές NOSTOS δυο τεμαχίων από μασίφ ξύλο ελάτου και περίτεχνο σχέδιο βάσης. Οι τεχνοτροπίες πιέτας στα μπράτσα και τα καθίσματα του, το καθιστούν μια ιδιαίτερη επιλογή για το σαλόνι σας.