Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

Best

Ακολουθήστε τη νέα τάση που θέλει έπιπλα με industrial αισθητική, επιλέγοντας την τραπεζαρία Best. O συνδυασμός του ξύλου με το μέταλλο προσδίδουν απλότητα, ζεστασιά και διαχρονικότητα στη διακόσμησή σας.

Ritmo

Η τραπεζαρία Ritmo προβάλλει τον απόλυτο ορισμό του minimal design. Ο καθαρός σχεδιασμός, η γεωμετρική συμμετρία και η ομορφιά του φυσικού ξύλου δρυός συνθέτουν μία κομψή τραπεζαρία που μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε χώρο.

Sienna

H τραπεζαρία Sienna είναι μία δημιουργία που προσδίδει κύρος και αέρα ανανέωσης στο χώρο σας.Μία φρέσκια, διαφορετική πρόταση. Κατασκευασμένη από κεραμική επιφάνεια, διαθέτει μία μοντέρνα βάση στήριξης ξεχωριστής ομορφιάς.

Soho

Η τραπεζαρία Soho που αποτυπώνει στο έπακρο τη σύγχρονη τάση του design! Είναι η ιδανική επιλογή για ένα μοντέρνο χώρο με αισθητική. Συνδυάζει εξαιρετικά το ξύλο με το κεραμικό και το μέτταλλο.

Value

Ο χώρος της τραπεζαρίας είναι ένα δωμάτιο με ισχυρή παρουσία & παίζει καθοριστικό ρόλο στην προσωπικότητα και στον χαρακτήρα που θα διαμορφώσει το σπίτι σας. Οι νέες τάσεις έχουν κάνει την εμφάνισή τους και τα τραπέζια που είναι φέτος στη μόδα θυμίζουν έργα τέχνης. Η μοντέρνα τραπεζαρία Value αποτελεί αντιπροσωπευτικό παράδειγμα. Ο λιτός σχεδιασμός επιτρέπει στα υλικά να αναδειχθούν, καθώς τα πόδια είναι από μασίφ ξύλο δρυός & υποστηρίζουν με στιβαρότητα την κεραμική επιφάνειά της.